interieurarchitect Amsterdam

interieurarchitect Amsterdam

Verbouwing Heiloo

De grote verbouwing 2.0. Dat is wat deze woning onderging. 

De keuken is verplaatst, is groter geworden en staat centraal in de woning. De twee niveauverschillen geeft een speelse touch. 

We hebben de gehele woning voorzien van lichte tinten als beige en natuurlijke materialen als hout, linnen, betonlook en verschillende stoffen. Ook hebben we het lichtplan uitgebreid meegenomen zodat je overal de juiste verlichting hebt. 

''Midden in de verbouwing van ons nieuwe huis bedachten wij dat we ook iemand nodig hadden voor een lichtplan en interieuradvies. Ik ben gaan googelen en kwam al snel bij Jessica terecht. Ze reageerde gelijk heel enthousiast, maar tijd technisch werd het een uitdaging. Creatief als Jessica is heeft ze dingen opgedeeld en de opdracht aangenomen. Ze is bij ons huis langs gekomen om een goede indruk te krijgen en onze wensen te bespreken. Daarna is ze met een planning gekomen en daar heeft ze zich ook aangehouden. Jessica heeft voor ons een lichtplan gemaakt, een indeling van verschillende ruimtes, kleur- en materiaaladvies voor meubelen en raamdecoratie. Ze heeft heel goed naar ons geluisterd en is met hele mooie dingen gekomen. Heel duidelijk gespecificeerd met winkels erbij. Hierdoor konden wij heel gericht shoppen. Tijdens dit proces was ze er altijd voor ons en mochten wij altijd even langskomen met stalen zodat ze er ook nog even naar kon kijken. Daarnaast heeft ze ons ook overtuigd van dingen waar we anders niet voor gekozen hadden. En dat bleek een schot in de roos en heeft onze woning een extra mooie en warme uitstraling gegeven. Ook heel blij met jouw tip voor onze inbouwkasten. Touch of T zijn echte vakmannen! Lieve Jessica wat zijn wij blij dat we met jou hebben kunnen samenwerken aan dit voor ons grote project. Je bent naast een heel fijn mens ook een echte professional! Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat en genieten hier elke dag van! Bedankt voor alles. Liefs Sander en Nicolette''