Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Dorien en Marco

Jessica heeft voor onze verbouwing van de beneden verdieping een volledig ontwerp incl. lichtplan, indeling, kleuren enz. gemaakt. Wat hebben wij veel aan haar ideeƫn gehad. Wij hadden het nooit zo kunnen bedenken. We zijn erg blij met het schakelplan, te weten welke afmetingen je moet pakken voor meubels, de kleuren samenstelling en tips. Door de prachtige 3D visualisatie (de movie) krijg je echt een gevoel er bij. Ook heel handig om er elke keer weer bij te pakken en hem te bekijken als je bezig bent met inrichten enz. (tip app hem naar jezelf). Het was echt een kadootje toen we de presentatiedoos mochten ontvangen. Wij zijn nu bezig met de aankleding. De grote verbouwing is achter de rug. Soms valt in het echt iets net anders uit en moeten er kleine wijzigingen gemaakt worden. Ook nu is Jessica nog bereikbaar voor advies en denkt ze mee bij de aanschaf en geeft ze net het laatste tipje om keuzes te maken. Bedankt Jessica, ook voor je geduld en vriendelijkheid. Groetjes Marco en Dorien

Dientje Goebert-Sanders

We kwamen zelf niet uit de indeling van onze tussenwoning. Jessica liet ons verschillende opties zien en en dacht met ons mee. De uiteindelijke presentatie was duidelijke uitgewerkt en voorzien van extra handige tips en verkoopadressen. Ook heeft Jessica een globaal lichtplan voor ons gemaakt, iets waar we zelf van tevoren niet zo over hadden nagedacht. Al met al een fijne ervaring gehad in de samenwerking!

Ilya Samoilovich

Vrij laat Jessica ingeschakeld na het besef dat we het niet alleen konden. Ondanks haar drukke schema wist zij toch ruimte vrij te maken om ons te helpen. Jessica is uitstekend in haar communicatie, altijd stand-by voor vragen en zit boordevol creatieve oplossingen en goede adviezen. Dankzij Jessica is het gelukt om een vliegende start te maken na de oplevering van onze woning. Bedankt voor je geduld met ons! ;-) Wij zijn super benieuwd naar het eindresultaat!


Hein Piels

Wat fijn om professionele begeleiding te hebben bij het herinrichten van onze woonkamer. Als je er 20 jaar woont zie je niet hoe het ook anders kan. Nu hebben we een compleet plaatje tot en met de shopping list. Erg blij mee.


Sabrina Stam

Yes we hebben een huis gekocht. Eerst plannen maken voor de verbouwing. We weten al welke keuken we willen, maar hoe gaan we het verder naar onze smaak maken? Daar hebben we hulp bij nodig. Via de keukenwinkel zijn we bij Jessica uitgekomen. We hebben een moodbord gemaakt en Jessica is voor ons aan de slag gegaan. Tussentijds overleg gehad en vervolgens hebben we het eind resultaat gekregen. Wouw wat is het nu al mooi! We zitten nog volop in de verbouwing, maar hebben bijna alles wat Jessica geadviseerd heeft besteld. Zo benieuwd naar het eind resultaat. Wij raden Jessica aan. Waarom? Omdat ze goed luistert naar wat je wilt. Ze altijd voor je klaar staat, als je vragen hebt voor dat de opdracht begint, tijdens de opdracht maar ook na de opdracht. Ze is echt betrokken bij het hele project. Het lichtplan waar we zelf nooit over nagedacht hadden. De 3D visualisatie (filmpje) super gaaf. Bekijken we regelmatig en laten we aan iedereen zien die het maar wil en als ze het niet willen šŸ˜‰. Kortom een echte aanrader.

Kirsten Weening

Dikke 10!

Wij raadde zeker aan om voor een advies pakket van Jessica Kuhne Interior Designer te gaan.  Wij waren nogal onzeker en wispelturige in onze keuzen. Hier is onwijs fijn en flexibel mee omgegaan. Het advies heeft ons nieuwe inzichten gegeven dat is zeker waar we naar op zoek waren. 

Fijne communicatie, laagdrempelig contact, snel reactie en houden rekening met je woonwensen. Al met al zijn wij enthousiast over het eindresultaat en de samenwerking. Als wij in de toekomst nogmaals advies nodig hebben zullen we dit zeker via Jessica doen.

Femke Pos

Wij zijn zo blij met Jessica! Wij waren op zoek naar een goede indeling en nieuwe inrichting van onze begane grond, wisten wel wat we mooi vonden maar wilden hulp bij het maken van een mooi op elkaar afgestemde indeling en plan. Jessica heeft zo'n mooi ontwerp gemaakt op basis van onze gesprekken en al onze knipsels, we zijn er zo blij mee. Ze heeft ons heel goed begrepen en kwam met oplossingen, kleuren, materialen die we zelf niet hadden kunnen bedenken, maar die wel heel goed bij ons passen. Nu inmiddels richting de uitvoering en de komende maanden wordt het allemaal werkelijkheid, zoveel zin in.

Dank je wel Jessica!

Interieurstylist en ontwerper

Charlotte Alejo

Jessica denkt met je mee:
- als iets niet handig  of het nadeel is dan geeft ze dat duidelijk aan met goede onderbouwing
- houdt rekening met je persoonlijke smaak
- is altijd bereikbaar voor vragen
- levert een prachtig moodboard boek + stalen aan. Ingepakt met een strikje eromheen. En ook digitaal
- levert maatwerk

Maar wat ik het belangrijkste vond was haar toegankelijke, fijne persoonlijkheid waardoor de wensen makkelijker over te brengen zijn.

Matthijs & RenƩe Has

Na de aanschaf van ons jaren 30 huis, hadden we ideeƫn zat maar konden we deze lastig visualiseren. Daarom hebben we Jessica ingeschakeld en hebben we een uitzonderlijk goede ervaring gehad. Van idee, schets, nog meer ideeƫn tot werkelijkheid.
Wat een deskundigheid, vertaling van onze ideeƫn in een ontwerp, smaak en ook, het moet gezegd, geduld..

Ze heeft voor ons een ontwerp incl kleuren, lichtplan en 3D render van keuken, woon/eetkamer en badkamer gemaakt waardoor de ontwerpen geheel tot leven kwamen.
Wij gaan haar bij de verbouwing van de zolder zonder meer opnieuw vragen.
Groeten, Matthijs en RenƩe

Peter Lieuw a Paw

Na verschillende sites te hebben bezocht  van interieur specialisten hebben wij gekozen voor Jessica-Kuhne.nl. Jessica heeft een compleet ontwerp gemaakt waarin we ons kunnen vinden. Ondanks corona verliep de communicatie vlekkeloos en zijn wij tevreden. Wij kunnen niet wachten om haar creatie te zien in onze nieuwe woning.
Wij bevelen Jessica zeker aan.... Peter & Jane

Freek Boersma 

Jessica heeft ons geholpen met het design van onze badkamer. Een snel gemaakte en prachtige  tekening waardoor wij gelijkt wisten wat wij zouden kiezen. Verder is de professionele en vriendelijke aanpak erg fijn. Er werd met ons meegedacht terwijl wij zelf nog de ruimte kregen voor inbreng. Super ervaring en aan iedereen aan te raden

Katy van Diessen

Wij wonen bijna 2 jaar in ons nieuwbouw huis, en ik heb eigenlijk zonder plan de basis gekocht. Dus alles los van elkaar, gewoon wat ik mooi vond. Maar toenā€¦ ik kreeg er geen samenhangend geheel van gemaakt, bleef ontevreden en had al heel wat muurtjes een andere kleur gegeven en zelfs al verschillende behangetjes gebruikt.

Uiteindelijk bij Jessica terecht gekomen en jeetje wat een verademing!! Ze heeft, op afstand, een goed beeld gekregen van onze woonkamer en mijn ā€œprobleemgebiedenā€. Ik heb aangegeven wat aan basis er moet blijven staan, en vervolgens heeft Jessica een mooi kleurenpalet bedacht en een sfeervol lichtplan gemaakt. Nooit gedacht wat dat al zou kunnen doen! Ook heeft Jessica een maatwerk tv meubel ontworpen.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, gaat ook snel gebeuren, en zullen Jessica het eindresultaat wel doorsturen 

Kortom: dikke aanrader !!!

Interieurontwerp en advies

Mariƫlle Mooij

Jessica heeft ontzettend goed geholpen bij onze beeldvorming van ons nieuwe interieur in een compacte woning. Met ruimte door rust, maar zeker niet saai, kijken wij nu uit naar een heerlijke nieuwe plek. Met het ontwerp en adviezen gaan we nu gesterkt het nieuwbouwtraject in. Fijn ook die lijst met goede 'adresjes'. Onbetaalbaar!

Pascalle Stoof

Ik wist precies wat ik wilde maar wilde de puntjes op de i hebben, en daar heeft Jessica goed voor gezorgd! Verlichting uitgewerkt en heel de benedenverdieping in kaart gebracht! Uiteindelijk de tekeningen ontvangen en het filmpje, en iedereen is er weg van. 

We zijn al met de verbouwing bezig en het gaat worden hoe het op tekening staat. Al gaat het nog even duren, het resultaat mag er straks zijn! Kortom super blij met de professionaliteit van Jessica!!

Sangeeta Jewlal-Fuzzally

Wij raden Jessica zeker aan! Jessica heeft voor ons huis een supermooi ontwerp gemaakt en we kunnen niet wachten om dit te realiseren. Er was fijne communicatie tussen ons! Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Op zoek naar een Interior Designer? Jessica is the best!


Serena Orval-Sprenger

We hebben een huis gekocht waar het nodige aan verbouwd moest worden. We hadden wel een idee van welke sfeer we wilden, maar ja hoe bereik je dat? En hoe kijk je door de huidige staat van een woning heen? Gelukkig kon Jessica onze (soms onsamenhangende) ideeƫn omzetten in iets visueel. Zo fijn! Haar technische kennis kwam ook ontzettend goed van pas bij het ontwerpen van de keuken, het praktisch indelen van een kleine badkamer en het creƫren van extra ruimte. Met geduld luisterde ze naar ons, dacht ze mee en vond ze het niet erg om ook buiten haar eigen comfortzone te gaan. We zijn echt super blij met het resultaat en zijn nu hard aan het werk om het ontwerp te realiseren. Dank!

Kiki Van de Nes

Wij wisten niet goed hoe wij kleuren in onze nieuwbouwwoning moesten toepassen. Jessica heeft ons hierbij geholpen d.m.v. 3D tekeningen en kleurcodes. Wij zijn super enthousiast over de tekeningen en erg blij met de extra toevoeging van Jessica. Zij heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Dank Jessica!

Cam Dass

Was lovely to meet. Helped offer some solutions with layout. Much appreciated.
Interieurontwerp en advies

Yvonne Schmitz

Door de beperkte ruimte in mijn nieuwe woning wist ik niet meer waar ik mijn meubels moest plaatsen en hoe ik opbergruimte en rust kon creƫren. Jessica heeft voor mij een prachtig indelingsadvies met kleur- en materiaal tips voor de woonkamer en tuin gemaakt dat super efficiƫnt is. Ze luistert goed naar je wensen en heeft ruimtelijk inzicht en gevoel voor stijl. Kortom, she nailed it! En ze levert ook nog eens heel snel, ruim voor de verhuizing was alles klaar. Waardevol interieuradvies voor hele schappelijke tarieven. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Rita Madia

Vandaag de tekeningen ontvangen! Super blij ermee! Ik heb mijn wensen doorgegeven en ze had, op afstand, een goed beeld gekregen van mijn woonkamer. Ik zie mijn wensen ook terug in de tekeningen en heb ook een geheel ander beeld van mijn woonkamer gekregen. Dank je wel Jessica!

Ilse Dam

Wij raden Interieurontwerper Jessica Kuhne aan, omdat ze enthousiast is en in overleg een mooi ontwerp voor je maakt.

Het contact verloopt soepel en snel. Wij zijn tevreden met het resultaat van onze samenwerking. Wat ik prettig vond was dat we nog een uitwerking van het plan van Jessica op papier kregen met daarbij een aantal staaltjes van de verf voor de wanden, de gordijnen en het behang. Dat geeft je toch iets meer een idee. Nu zijn we enthousiast gestart met het uitvoeren van het ontwerp, zodat onze huiskamer er net zo mooi uit gaat zien als in het ontwerp van Jessica 

Wendy Crombach-BrĆ¼ring

Jessica heeft voor ons nieuwe huis een hele warme aangename sfeer gecreĆ«erd. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ze reageert snel en is heel eerlijk in haar mening. Ook erg blij met de 3D tekeningen. De toegestuurde staaltjes van behang, kleur verf, gordijnstof en tapijt gaven ons een veel beter beeld, al met al heel blij šŸ˜€