Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Femke Pos

Wij zijn zo blij met Jessica! Wij waren op zoek naar een goede indeling en nieuwe inrichting van onze begane grond, wisten wel wat we mooi vonden maar wilden hulp bij het maken van een mooi op elkaar afgestemde indeling en plan. Jessica heeft zo'n mooi ontwerp gemaakt op basis van onze gesprekken en al onze knipsels, we zijn er zo blij mee. Ze heeft ons heel goed begrepen en kwam met oplossingen, kleuren, materialen die we zelf niet hadden kunnen bedenken, maar die wel heel goed bij ons passen. Nu inmiddels richting de uitvoering en de komende maanden wordt het allemaal werkelijkheid, zoveel zin in.

Dank je wel Jessica!

Charlotte Alejo

Jessica denkt met je mee:
- als iets niet handig  of het nadeel is dan geeft ze dat duidelijk aan met goede onderbouwing
- houdt rekening met je persoonlijke smaak
- is altijd bereikbaar voor vragen
- levert een prachtig moodboard boek + stalen aan. Ingepakt met een strikje eromheen. En ook digitaal
- levert maatwerk

Maar wat ik het belangrijkste vond was haar toegankelijke, fijne persoonlijkheid waardoor de wensen makkelijker over te brengen zijn.

Matthijs & Renée Has

Na de aanschaf van ons jaren 30 huis, hadden we ideeën zat maar konden we deze lastig visualiseren. Daarom hebben we Jessica ingeschakeld en hebben we een uitzonderlijk goede ervaring gehad. Van idee, schets, nog meer ideeën tot werkelijkheid.
Wat een deskundigheid, vertaling van onze ideeën in een ontwerp, smaak en ook, het moet gezegd, geduld..

Ze heeft voor ons een ontwerp incl kleuren, lichtplan en 3D render van keuken, woon/eetkamer en badkamer gemaakt waardoor de ontwerpen geheel tot leven kwamen.
Wij gaan haar bij de verbouwing van de zolder zonder meer opnieuw vragen.
Groeten, Matthijs en Renée

Peter Lieuw a Paw

Na verschillende sites te hebben bezocht  van interieur specialisten hebben wij gekozen voor Jessica-Kuhne.nl. Jessica heeft een compleet ontwerp gemaakt waarin we ons kunnen vinden.Ondanks corona verliep de communicatie vlekkeloos en zijn wij tevreden.Wij kunnen niet wachten om haar creatie te zien in onze nieuwe woning.
Wij bevelen Jessica zeker aan.... Peter & Jane

Freek Boersma 

Jessica heeft ons geholpen met het design van onze badkamer. Een snel gemaakte en prachtige  tekening waardoor wij gelijkt wisten wat wij zouden kiezen. Verder is de professionele en vriendelijke aanpak erg fijn. Er werd met ons meegedacht terwijl wij zelf nog de ruimte kregen voor inbreng. Super ervaring en aan iedereen aan te raden

Katy van Diessen

Wij wonen bijna 2 jaar in ons nieuwbouw huis, en ik heb eigenlijk zonder plan de basis gekocht. Dus alles los van elkaar, gewoon wat ik mooi vond. Maar toen… ik kreeg er geen samenhangend geheel van gemaakt, bleef ontevreden en had al heel wat muurtjes een andere kleur gegeven en zelfs al verschillende behangetjes gebruikt.

Uiteindelijk bij Jessica terecht gekomen en jeetje wat een verademing!! Ze heeft, op afstand, een goed beeld gekregen van onze woonkamer en mijn “probleemgebieden”.

Ik heb aangegeven wat aan basis er moet blijven staan, en vervolgens heeft Jessica een mooi kleurenpalet bedacht en een sfeervol lichtplan gemaakt. Nooit gedacht wat dat al zou kunnen doen! Ook heeft Jessica een maatwerk tv meubel ontworpen.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, gaat ook snel gebeuren, en zullen Jessica het eindresultaat wel doorsturen

Kortom: dikke aanrader !!!

Interieurontwerp en advies

Mariëlle Mooij

Jessica heeft ontzettend goed geholpen bij onze beeldvorming van ons nieuwe interieur in een compacte woning. Met ruimte door rust, maar zeker niet saai, kijken wij nu uit naar een heerlijke nieuwe plek. Met het ontwerp en adviezen gaan we nu gesterkt het nieuwbouwtraject in. Fijn ook die lijst met goede 'adresjes'. Onbetaalbaar!

Freek Boersma

Jessica heeft ons geholpen met het design van onze badkamer. Een snel gemaakte en prachtige tekening waardoor wij gelijkt wisten wat wij zouden kiezen. Verder is de professionele en vriendelijke aanpak erg fijn. Er werd met ons meegedacht terwijl wij zelf nog de ruimte kregen voor inbreng. Super ervaring en aan iedereen aan te raden.

Pascalle Stoof

Ik wist precies wat ik wilde maar wilde de puntjes op de i hebben, en daar heeft Jessica goed voor gezorgd! Verlichting uitgewerkt en heel de benedenverdieping in kaart gebracht! Uiteindelijk de tekeningen ontvangen en het filmpje, en iedereen is er weg van. 

We zijn al met de verbouwing bezig en het gaat worden hoe het op tekening staat. Al gaat het nog even duren, het resultaat mag er straks zijn! Kortom super blij met de professionaliteit van Jessica!!

Sangeeta Jewlal-Fuzzally

Wij raden Jessica zeker aan! Jessica heeft voor ons huis een supermooi ontwerp gemaakt en we kunnen niet wachten om dit te realiseren. Er was fijne communicatie tussen ons! Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Op zoek naar een Interior Designer? Jessica is the best!

Serena Orval-Sprenger

We hebben een huis gekocht waar het nodige aan verbouwd moest worden. We hadden wel een idee van welke sfeer we wilden, maar ja hoe bereik je dat? En hoe kijk je door de huidige staat van een woning heen? Gelukkig kon Jessica onze (soms onsamenhangende) ideeën omzetten in iets visueel. Zo fijn! Haar technische kennis kwam ook ontzettend goed van pas bij het ontwerpen van de keuken, het praktisch indelen van een kleine badkamer en het creëren van extra ruimte. Met geduld luisterde ze naar ons, dacht ze mee en vond ze het niet erg om ook buiten haar eigen comfortzone te gaan. We zijn echt super blij met het resultaat en zijn nu hard aan het werk om het ontwerp te realiseren. Dank!

Kiki Van de Nes

Wij wisten niet goed hoe wij kleuren in onze nieuwbouwwoning moesten toepassen. Jessica heeft ons hierbij geholpen d.m.v. 3D tekeningen en kleurcodes. Wij zijn super enthousiast over de tekeningen en erg blij met de extra toevoeging van Jessica. Zij heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Dank Jessica!

Cam Dass

Was lovely to meet. Helped offer some solutions with layout. Much appreciated.
Interieurontwerp en advies

Yvonne Schmitz

Door de beperkte ruimte in mijn nieuwe woning wist ik niet meer waar ik mijn meubels moest plaatsen en hoe ik opbergruimte en rust kon creëren. Jessica heeft voor mij een prachtig indelingsadvies met kleur- en materiaal tips voor de woonkamer en tuin gemaakt dat super efficiënt is. Ze luistert goed naar je wensen en heeft ruimtelijk inzicht en gevoel voor stijl. Kortom, she nailed it! En ze levert ook nog eens heel snel, ruim voor de verhuizing was alles klaar. Waardevol interieuradvies voor hele schappelijke tarieven. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Rita Madia

Vandaag de tekeningen ontvangen! Super blij ermee! Ik heb mijn wensen doorgegeven en ze had,op afstand, een goed beeld gekregen van mijn woonkamer. Ik zie mijn wensen ook terug in de tekeningen en heb ook een geheel ander beeld van mijn woonkamer gekregen. Dank je wel Jessica!

Ilse Dam

Wij raden Interieurontwerper Jessica Kuhne aan, omdat ze enthousiast is en in overleg een mooi ontwerp voor je maakt.

Het contact verloopt soepel en snel. Wij zijn tevreden met het resultaat van onze samenwerking. Wat ik prettig vond was dat we nog een uitwerking van het plan van Jessica op papier kregen met daarbij een aantal staaltjes van de verf voor de wanden, de gordijnen en het behang. Dat geeft je toch iets meer een idee. Nu zijn we enthousiast gestart met het uitvoeren van het ontwerp, zodat onze huiskamer er net zo mooi uit gaat zien als in het ontwerp van Jessica 

Wendy Crombach-Brüring

Jessica heeft voor ons nieuwe huis een hele warme aangename sfeer gecreëerd. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ze reageert snel en is heel eerlijk in haar mening. Ook erg blij met de 3D tekeningen. De toegestuurde staaltjes van behang, kleur verf, gordijnstof en tapijt gaven ons een veel beter beeld, al met al heel blij 😀