Interieurontwerper

Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Interieurontwerper

Kiki Van de Nes

Wij wisten niet goed hoe wij kleuren in onze nieuwbouwwoning moesten toepassen. Jessica heeft ons hierbij geholpen d.m.v. 3D tekeningen en kleurcodes. Wij zijn super enthousiast over de tekeningen en erg blij met de extra toevoeging van Jessica. Zij heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Dank Jessica!

Cam Dass

Was lovely to meet. Helped offer some solutions with layout. Much appreciated.

Yvonne Schmitz

Door de beperkte ruimte in mijn nieuwe woning wist ik niet meer waar ik mijn meubels moest plaatsen en hoe ik opbergruimte en rust kon creëren. Jessica heeft voor mij een prachtig indelingsadvies met kleur- en materiaal tips voor de woonkamer en tuin gemaakt dat super efficiënt is. Ze luistert goed naar je wensen en heeft ruimtelijk inzicht en gevoel voor stijl. Kortom, she nailed it! En ze levert ook nog eens heel snel, ruim voor de verhuizing was alles klaar. Waardevol interieuradvies voor hele schappelijke tarieven. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Rita Madia

Vandaag de tekeningen ontvangen! Super blij ermee! Ik heb mijn wensen doorgegeven en ze had,op afstand, een goed beeld gekregen van mijn woonkamer. Ik zie mijn wensen ook terug in de tekeningen en heb ook een geheel ander beeld van mijn woonkamer gekregen. Dank je wel Jessica!

Ilse Dam

Wij raden Interieurontwerper Jessica Kuhne aan, omdat ze enthousiast is en in overleg een mooi ontwerp voor je maakt.

Het contact verloopt soepel en snel. Wij zijn tevreden met het resultaat van onze samenwerking. Wat ik prettig vond was dat we nog een uitwerking van het plan van Jessica op papier kregen met daarbij een aantal staaltjes van de verf voor de wanden, de gordijnen en het behang. Dat geeft je toch iets meer een idee. Nu zijn we enthousiast gestart met het uitvoeren van het ontwerp, zodat onze huiskamer er net zo mooi uit gaat zien als in het ontwerp van Jessica 

Jessie Morren

Onwijs blij met de ideeën van Jessica! Dingen waar ik zelf totaal niet opgekomen was, heel uniek maar super leuk!🤗

Wendy Crombach-Brüring

Jessica heeft voor ons nieuwe huis een hele warme aangename sfeer gecreëerd. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ze reageert snel en is heel eerlijk in haar mening. Ook erg blij met de 3D tekeningen. De toegestuurde staaltjes van behang, kleur verf, gordijnstof en tapijt gaven ons een veel beter beeld, al met al heel blij 😀

Judith Bos

Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Yvonne Has

Het meedenken, creatieve insteek en een groot gevoel voor smaak. Kan zich goed verplaatsen in de wensen van de klant! Aanrader!

Koekje erbij?
arrow_drop_up arrow_drop_down