Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Ervaringen

Een aantal reacties van opdrachtgevers die je voor gingen

Cynthia & Bastiaan

Jessica heeft ons geholpen met kleuradvies voor de muren en gordijnen voor onze nieuwe woning. Ze heeft goed geluisterd naar wat wij mooi vinden en heeft daar mooie kleuren bij gekozen. Het is een mooi geheel geworden. Ze komt ook met leuke ideeën zoals halverwege op de muur een andere kleur om zo een intiemer hoekje te creëren voor de eettafel. Na lang twijfelen hebben wij het zo uitgevoerd en zijn wij daar erg blij mee. Het pakket met daarin het kleuradvies met bijbehorende kleuren en stalen was echt een cadeautje om in de brievenbus te krijgen. Jessica reageert altijd snel en ook na het project kan je nog met je vragen bij haar terecht.
Al met al zijn wij erg blij met het plan en de communicatie van Jessica. Echt een aanrader!
Nogmaals bedankt Jessica. Bastiaan en Cynthia

Joyce & Robbert

Wij kunnen Jessica van harte aanbevelen. Ze denkt goed met je mee en houdt tijdens het hele proces rekening met je ideeën en wensen.  Jessica komt met originele ontwerpen, waar wijzelf nooit aan gedacht hebben. Het is fijn om een paar keuzes te ontvangen i.p.v. de oneindige keuzes van het internet. Vanaf het moodboard, de presentatie en de stalen krijg je steeds meer gevoel bij je nieuwe woning. Tijdens het hele proces is Jessica goed bereikbaar en staat ze altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Marianne

Jessica heeft ons fantastisch geholpen tijdens ons verbouw proces. Ons huis in puin en toch goed kunnen inschatten welke indeling en kleuren een warme leefruimte kunnen creëren, daar heb je talent voor nodig. Met haar 3D schetsen en video’s krijg je een ontzettend goed beeld van hoe een ruimte eruit komt te zien. Jessica kon goed mee bewegen in onze wensen en probeert ook wel duidelijk uit te leggen als we ergens wél voor moesten gaan. We hebben haar blindelings gevolgd met alle kleuren in huis en de indeling. Ze reageert snel op onze mails en whatsapp berichten. Kortom, hele fijne samenwerking die ik iedereen kan aanraden.

Andrea & Cees 

Jessica en Nienke, bedankt voor jullie geweldige ideeën! We wilden heel graag een iets "luchtiger"  interieur met meer samenhang. Dat is ruimschoots gelukt! De eindpresentatie ziet er ontzettend mooi uit! Hier kunnen we direct mee aan de slag! Jessica hield goed rekening met onze wensen en mails/ vragen werden vlot beantwoord. We kunnen Jessica dan ook ten zeerste aanraden! Zelf hadden we dit niet zo kunnen bedenken. De verschillende materialen, de kleuren, de maatwerkkasten (!), de meubeltjes, echt alles is op elkaar afgestemd! Cees en Andrea

Nicole & Ivo 

Wij zijn ontzettend goed en prettig geholpen door Jessica. Wij weten goed wat wij mooi vinden, maar vonden het erg lastig om het complete plaatje te realiseren en knopen door te hakken voor onze nieuwbouwwoning in Heiloo. Jessica kijkt en luistert goed naar je wensen, maar durft ook haar mening te geven en out of the box te denken. Het contact met Jessica is erg laagdrempelig en zij reageert snel. De samenwerking met haar heeft ons een hoop rust opgeleverd. Door haar samengestelde shoplist kunnen wij doelgericht gaan winkelen, heerlijk. Al met al, Jessica is een aanrader!

Tim & Martine 

Jessica heeft ons erg goed geholpen bij het maken van een interieurplan voor de woonkamer, keuken en hal van ons nieuwbouw appartement.
Jessica is goed bereikbaar, laat je verrassen met een fris inzicht en ontwerp en kwam de afspraak na om de opdracht voor Black Friday af te ronden, zodat we gelijk het plan ‘in huis’ kunnen halen. Ook erg leuk dat ze naast het bord ontwerp ook de bijbehorende proefstukken meelevert. Dit heeft ons erg geholpen bij het kiezen van de juiste meubels en kleuren in de verdere inrichting van onze nieuwe woning.
Via deze weg, dank Jessica voor de inzet en inzichten. Het heeft ons erg geholpen om sturing te krijgen in de vorm van een moodboards, interieurplan en shoppinglist.

Nicole & Ivo

Wij zijn ontzettend goed en prettig geholpen door Jessica. Wij weten goed wat wij mooi vinden, maar vonden het erg lastig om het complete plaatje te realiseren en knopen door te hakken voor onze nieuwbouwwoning in Heiloo. Jessica kijkt en luistert goed naar je wensen, maar durft ook haar mening te geven en out of the box te denken. Het contact met Jessica is erg laagdrempelig en zij reageert snel. De samenwerking met haar heeft ons een hoop rust opgeleverd. Door haar samengestelde shoplist kunnen wij doelgericht gaan winkelen, heerlijk. Al met al, Jessica is een aanrader!

Daniel & Jenny

We zijn ontzettend blij met Jessica! Via internet zijn we bij haar terecht gekomen en bij het eerste contact direct een Fijn gevoel! Buiten het onwijs gave ontwerp waarin werkelijk alles is verwerkt waar wij behoefte aan hadden is zij tevens ontzettend prettig in contact. Ze antwoord altijd heel snel, kundig en praktisch en denkt ook nadat het ontwerp klaar is mee met alles (wanneer er bijv. toch veranderingen oid zijn). Je kunt haar altijd benaderen en ze staat echt voor haar diensten. Kortom we zijn enorm blij dat we haar hebben ingezet. Nog een fijn detail van haar werkwijze is dat zij goed rekening houdt met je budget. Er zijn vaak meerdere opties aangegeven waarin je zelf kunt kiezen of je voor een duurdere of goedkopere variant wilt gaan zonder dat dit ten koste gaat van het mooie ontwerp.
Na een enorme verbouwing wonen we (bijna) in het huis waar we echt thuis komen. Er is warmte en eenheid, iets wat we zelf nooit voor elkaar hadden gekregen!!

Jessica bedankt!

Suzette & Rob

We zijn erg blij dat wij Jessica hebben ingeschakeld voor een algeheel plan om onze huiskamer en keuken een complete make-over te geven. We hebben nu duidelijk voor ogen hoe we het moeten aanpakken dankzij de uitgebreide presentatie en het 3D ontwerp. Voor ons een enorme uitkomst; we hadden het niet zelf kunnen bedenken!

Romy & Tim

Onwijs blij zijn wij met het advies van Jessica! We zijn nog druk bezig om alles naar haar ontwerp te maken, maar worden nu al blij van hoe het er bij ons thuis uit begint te zien. Jessica reageert ook altijd snel op je berichten. Kortom een aanrader!
Groetjes Romy en Tim

Laura & Sander

Jessica heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt. Zelf weten we wat we mooi vinden, maar niet hoe daar te komen. Ze heeft er perfect bij geholpen en de service er na is ook super. In het begin dachten we bij sommige dingen zal dat mooi zijn en nu uiteindelijk doen we alles wat ze geadviseerd heeft, al uitvoerende komen we tot het inzicht wat zij meteen had. Ofwel super goed geholpen!

Interieurontwerp Alkmaar

Vera & Ozar

Mijn man en ik konden geen compromis vinden over het ontwerp van onze badkamer. Ik vond het profiel van Jessica op instagram. Haar gepubliceerde werken lijken ons allebei gezellig, ontspannen, natuurlijk, interessant. We besloten Jessica in te huren voor ons nieuwe badkamerproject. Ze vroeg ons naar onze voorkeuren, budget, moodboards, functionaliteiten van de badkamer. Het project is op tijd opgeleverd. Met wat extra vragen kregen we ons afstudeerproject. Op dit moment zitten we in een fase van renovatie. Ik kan Jessica zeker aanbevelen als professional.

Dorien & Marco

Jessica heeft voor onze verbouwing van de beneden verdieping een volledig ontwerp incl. lichtplan, indeling, kleuren enz. gemaakt. Wat hebben wij veel aan haar ideeën gehad. Wij hadden het nooit zo kunnen bedenken. We zijn erg blij met het schakelplan, te weten welke afmetingen je moet pakken voor meubels, de kleuren samenstelling en tips. Door de prachtige 3D visualisatie (de movie) krijg je echt een gevoel er bij. Ook heel handig om er elke keer weer bij te pakken en hem te bekijken als je bezig bent met inrichten enz. (tip app hem naar jezelf). Het was echt een kadootje toen we de presentatiedoos mochten ontvangen. Wij zijn nu bezig met de aankleding. De grote verbouwing is achter de rug. Soms valt in het echt iets net anders uit en moeten er kleine wijzigingen gemaakt worden. Ook nu is Jessica nog bereikbaar voor advies en denkt ze mee bij de aanschaf en geeft ze net het laatste tipje om keuzes te maken. Bedankt Jessica, ook voor je geduld en vriendelijkheid. Groetjes Marco en Dorien

Dientje & André

We kwamen zelf niet uit de indeling van onze tussenwoning. Jessica liet ons verschillende opties zien en en dacht met ons mee. De uiteindelijke presentatie was duidelijke uitgewerkt en voorzien van extra handige tips en verkoopadressen. Ook heeft Jessica een globaal lichtplan voor ons gemaakt, iets waar we zelf van tevoren niet zo over hadden nagedacht. Al met al een fijne ervaring gehad in de samenwerking!

Ilya & Svetlana

Vrij laat Jessica ingeschakeld na het besef dat we het niet alleen konden. Ondanks haar drukke schema wist zij toch ruimte vrij te maken om ons te helpen. Jessica is uitstekend in haar communicatie, altijd stand-by voor vragen en zit boordevol creatieve oplossingen en goede adviezen. Dankzij Jessica is het gelukt om een vliegende start te maken na de oplevering van onze woning. Bedankt voor je geduld met ons! ;-) Wij zijn super benieuwd naar het eindresultaat!


Hein & Joke

Wat fijn om professionele begeleiding te hebben bij het herinrichten van onze woonkamer. Als je er 20 jaar woont zie je niet hoe het ook anders kan. Nu hebben we een compleet plaatje tot en met de shopping list. Erg blij mee.


Sabrina & Marcel

Yes we hebben een huis gekocht. Eerst plannen maken voor de verbouwing. We weten al welke keuken we willen, maar hoe gaan we het verder naar onze smaak maken? Daar hebben we hulp bij nodig. Via de keukenwinkel zijn we bij Jessica uitgekomen. We hebben een moodbord gemaakt en Jessica is voor ons aan de slag gegaan. Tussentijds overleg gehad en vervolgens hebben we het eind resultaat gekregen. Wouw wat is het nu al mooi! We zitten nog volop in de verbouwing, maar hebben bijna alles wat Jessica geadviseerd heeft besteld. Zo benieuwd naar het eind resultaat. Wij raden Jessica aan. Waarom? Omdat ze goed luistert naar wat je wilt. Ze altijd voor je klaar staat, als je vragen hebt voor dat de opdracht begint, tijdens de opdracht maar ook na de opdracht. Ze is echt betrokken bij het hele project. Het lichtplan waar we zelf nooit over nagedacht hadden. De 3D visualisatie (filmpje) super gaaf. Bekijken we regelmatig en laten we aan iedereen zien die het maar wil en als ze het niet willen 😉. Kortom een echte aanrader.

Interieurstylist en ontwerper

Kirsten & Jeffrey

Dikke 10!

Wij raadde zeker aan om voor een advies pakket van Jessica Kuhne Interior Designer te gaan.  Wij waren nogal onzeker en wispelturige in onze keuzen. Hier is onwijs fijn en flexibel mee omgegaan. Het advies heeft ons nieuwe inzichten gegeven dat is zeker waar we naar op zoek waren. 

Fijne communicatie, laagdrempelig contact, snel reactie en houden rekening met je woonwensen. Al met al zijn wij enthousiast over het eindresultaat en de samenwerking. Als wij in de toekomst nogmaals advies nodig hebben zullen we dit zeker via Jessica doen.

Femke & Ruud

Wij zijn zo blij met Jessica! Wij waren op zoek naar een goede indeling en nieuwe inrichting van onze begane grond, wisten wel wat we mooi vonden maar wilden hulp bij het maken van een mooi op elkaar afgestemde indeling en plan. Jessica heeft zo'n mooi ontwerp gemaakt op basis van onze gesprekken en al onze knipsels, we zijn er zo blij mee. Ze heeft ons heel goed begrepen en kwam met oplossingen, kleuren, materialen die we zelf niet hadden kunnen bedenken, maar die wel heel goed bij ons passen. Nu inmiddels richting de uitvoering en de komende maanden wordt het allemaal werkelijkheid, zoveel zin in.

Dank je wel Jessica!

Charlotte & Menno

Jessica denkt met je mee:
- als iets niet handig  of het nadeel is dan geeft ze dat duidelijk aan met goede onderbouwing
- houdt rekening met je persoonlijke smaak
- is altijd bereikbaar voor vragen
- levert een prachtig moodboard boek + stalen aan. Ingepakt met een strikje eromheen. En ook digitaal
- levert maatwerk

Maar wat ik het belangrijkste vond was haar toegankelijke, fijne persoonlijkheid waardoor de wensen makkelijker over te brengen zijn.

Matthijs & Renée

Na de aanschaf van ons jaren 30 huis, hadden we ideeën zat maar konden we deze lastig visualiseren. Daarom hebben we Jessica ingeschakeld en hebben we een uitzonderlijk goede ervaring gehad. Van idee, schets, nog meer ideeën tot werkelijkheid.
Wat een deskundigheid, vertaling van onze ideeën in een ontwerp, smaak en ook, het moet gezegd, geduld..

Ze heeft voor ons een ontwerp incl kleuren, lichtplan en 3D render van keuken, woon/eetkamer en badkamer gemaakt waardoor de ontwerpen geheel tot leven kwamen.
Wij gaan haar bij de verbouwing van de zolder zonder meer opnieuw vragen.
Groeten, Matthijs en Renée

Peter & Jane

Na verschillende sites te hebben bezocht  van interieur specialisten hebben wij gekozen voor Jessica-Kuhne.nl. Jessica heeft een compleet ontwerp gemaakt waarin we ons kunnen vinden. Ondanks corona verliep de communicatie vlekkeloos en zijn wij tevreden. Wij kunnen niet wachten om haar creatie te zien in onze nieuwe woning.
Wij bevelen Jessica zeker aan.... Peter & Jane

Interieurontwerp en advies

Freek & Iris

Jessica heeft ons geholpen met het design van onze badkamer. Een snel gemaakte en prachtige  tekening waardoor wij gelijkt wisten wat wij zouden kiezen. Verder is de professionele en vriendelijke aanpak erg fijn. Er werd met ons meegedacht terwijl wij zelf nog de ruimte kregen voor inbreng. Super ervaring en aan iedereen aan te raden

Katy van Diessen

Wij wonen bijna 2 jaar in ons nieuwbouw huis, en ik heb eigenlijk zonder plan de basis gekocht. Dus alles los van elkaar, gewoon wat ik mooi vond. Maar toen… ik kreeg er geen samenhangend geheel van gemaakt, bleef ontevreden en had al heel wat muurtjes een andere kleur gegeven en zelfs al verschillende behangetjes gebruikt.

Uiteindelijk bij Jessica terecht gekomen en jeetje wat een verademing!! Ze heeft, op afstand, een goed beeld gekregen van onze woonkamer en mijn “probleemgebieden”. Ik heb aangegeven wat aan basis er moet blijven staan, en vervolgens heeft Jessica een mooi kleurenpalet bedacht en een sfeervol lichtplan gemaakt. Nooit gedacht wat dat al zou kunnen doen! Ook heeft Jessica een maatwerk tv meubel ontworpen.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, gaat ook snel gebeuren, en zullen Jessica het eindresultaat wel doorsturen 

Kortom: dikke aanrader !!!

Mariëlle & Cees

Jessica heeft ontzettend goed geholpen bij onze beeldvorming van ons nieuwe interieur in een compacte woning. Met ruimte door rust, maar zeker niet saai, kijken wij nu uit naar een heerlijke nieuwe plek. Met het ontwerp en adviezen gaan we nu gesterkt het nieuwbouwtraject in. Fijn ook die lijst met goede 'adresjes'. Onbetaalbaar!

Pascalle & André

Ik wist precies wat ik wilde maar wilde de puntjes op de i hebben, en daar heeft Jessica goed voor gezorgd! Verlichting uitgewerkt en heel de benedenverdieping in kaart gebracht! Uiteindelijk de tekeningen ontvangen en het filmpje, en iedereen is er weg van. 

We zijn al met de verbouwing bezig en het gaat worden hoe het op tekening staat. Al gaat het nog even duren, het resultaat mag er straks zijn! Kortom super blij met de professionaliteit van Jessica!!

Sangeeta

Wij raden Jessica zeker aan! Jessica heeft voor ons huis een supermooi ontwerp gemaakt en we kunnen niet wachten om dit te realiseren. Er was fijne communicatie tussen ons! Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Op zoek naar een Interior Designer? Jessica is the best!

Serena & Marc

We hebben een huis gekocht waar het nodige aan verbouwd moest worden. We hadden wel een idee van welke sfeer we wilden, maar ja hoe bereik je dat? En hoe kijk je door de huidige staat van een woning heen? Gelukkig kon Jessica onze (soms onsamenhangende) ideeën omzetten in iets visueel. Zo fijn! Haar technische kennis kwam ook ontzettend goed van pas bij het ontwerpen van de keuken, het praktisch indelen van een kleine badkamer en het creëren van extra ruimte. Met geduld luisterde ze naar ons, dacht ze mee en vond ze het niet erg om ook buiten haar eigen comfortzone te gaan. We zijn echt super blij met het resultaat en zijn nu hard aan het werk om het ontwerp te realiseren. Dank!

Interieurontwerp en advies

Kiki 

Wij wisten niet goed hoe wij kleuren in onze nieuwbouwwoning moesten toepassen. Jessica heeft ons hierbij geholpen d.m.v. 3D tekeningen en kleurcodes. Wij zijn super enthousiast over de tekeningen en erg blij met de extra toevoeging van Jessica. Zij heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Dank Jessica!

Cam Dass

Was lovely to meet. Helped offer some solutions with layout. Much appreciated.

Yvonne

Door de beperkte ruimte in mijn nieuwe woning wist ik niet meer waar ik mijn meubels moest plaatsen en hoe ik opbergruimte en rust kon creëren. Jessica heeft voor mij een prachtig indelingsadvies met kleur- en materiaal tips voor de woonkamer en tuin gemaakt dat super efficiënt is. Ze luistert goed naar je wensen en heeft ruimtelijk inzicht en gevoel voor stijl. Kortom, she nailed it! En ze levert ook nog eens heel snel, ruim voor de verhuizing was alles klaar. Waardevol interieuradvies voor hele schappelijke tarieven. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Rita Madia

Vandaag de tekeningen ontvangen! Super blij ermee! Ik heb mijn wensen doorgegeven en ze had, op afstand, een goed beeld gekregen van mijn woonkamer. Ik zie mijn wensen ook terug in de tekeningen en heb ook een geheel ander beeld van mijn woonkamer gekregen. Dank je wel Jessica!

Ilse

Wij raden Interieurontwerper Jessica Kuhne aan, omdat ze enthousiast is en in overleg een mooi ontwerp voor je maakt.

Het contact verloopt soepel en snel. Wij zijn tevreden met het resultaat van onze samenwerking. Wat ik prettig vond was dat we nog een uitwerking van het plan van Jessica op papier kregen met daarbij een aantal staaltjes van de verf voor de wanden, de gordijnen en het behang. Dat geeft je toch iets meer een idee. Nu zijn we enthousiast gestart met het uitvoeren van het ontwerp, zodat onze huiskamer er net zo mooi uit gaat zien als in het ontwerp van Jessica 

Wendy Crombach-Brüring

Jessica heeft voor ons nieuwe huis een hele warme aangename sfeer gecreëerd. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ze reageert snel en is heel eerlijk in haar mening. Ook erg blij met de 3D tekeningen. De toegestuurde staaltjes van behang, kleur verf, gordijnstof en tapijt gaven ons een veel beter beeld, al met al heel blij 😀