interieuradvies en ontwerp

About Jessica

Mijn visie is heel simpel. De focus ligt op de klanten. 

Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat

About Jessica

 Mijn visie is heel simpel. De focus ligt op de klanten. Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat!

Meer over Jessica

Wij wisten niet goed hoe wij kleuren in onze nieuwbouwwoning moesten toepassen. Jessica heeft ons hierbij geholpen d.m.v. 3D tekeningen en kleurcodes. Wij zijn super enthousiast over de tekeningen en erg blij met de extra toevoeging van Jessica. Zij heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en wij kunnen haar zeker aanbevelen! Dank Jessica! - Kiki van de Nes

Mijn missie

“Ik zie een ruimte als een leeg canvas”


Een smaakvol interieur maakt van een huis een thuis. Een inrichting waar je maar niet op uitgekeken raakt: ook als je een groot deel van je tijd tussen deze vier muren doorbrengt. Met al dat thuiszitten van de vorige maanden in ons achterhoofd, is dat geen overbodige luxe.

Als interieurontwerper geniet ik pas echt wanneer alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Of je nu houdt van bonte kleuren of juist neutrale tinten omarmd: er gebeurt iets bijzonders wanneer een interieur een eenheid vormt en compleet in harmonie met elkaar is. 

 

Ik zie een ruimte of een woning als een leeg canvas dat ik kan invullen op de manier zoals ik wil en het beste bij de bewoners past. Ik houd van het puzzelen met materialen om een ontwerp tot leven te laten komen. Ik vind het zo waardevol dat ik anderen echt kan helpen met mijn ontwerpen. De reacties wanneer ze mijn plannen voor het eerst zien, zijn dan ook onbeschrijfelijk.

Wij raden Jessica zeker aan! Jessica heeft voor ons huis een supermooi ontwerp gemaakt en we kunnen niet wachten om dit te realiseren. Er was fijne communicatie tussen ons! Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Op zoek naar een Interior Designer? Jessica is the best! - Sangeeta Jewlal-Fuzzally

Leer interieurontwerper Jessica Kuhne kennen 

5x feitjes die je (nog) niet van mij wist:

  • Ik ben super bang voor vissen

  • Ik ben door RTL4 benoemd tot dé interieurspecialist van Noord-Holland

  • Ik ben allergisch voor kou; geen wonder dat de zomer mijn favoriete seizoen is! 

  • Een terrasje pakken of uit eten gaan, maakt mij heel gelukkig

  • Ik rijd het liefst met mijn motor van hot naar her


Een luisterend oor

In mijn communicatie ben ik heel open en transparant. Ik zal altijd toegeven wanneer ik iets niet mooi vind en ik geef mijn klanten het gevoel dat zij dat ook mogen doen. Interieur is zo persoonlijk en ik wil iets ontwerpen waar zij 100% achter staan.


Dit kan alleen wanneer er goed overlegd wordt. Ik kan mij goed inleven in de wensen van de klant. Ik luister graag, werk zelfstandig en een fijne omgang met mijn klanten staat voorop. Ik luister aandachtig naar de wensen van de klant en vraag wat ze wél mooi vinden. Dit gebruik ik om een interieur te ontwerpen dat echt bij ze past. 


Al 6 jaar interieurontwerper in het hogere segment 

Interieur is al van jongs af aan mijn grote passie. Mijn slaapkamer was het decor van mijn creatieve brein. Op zijn tijd werden de muren (weer) geverfd en kregen de meubels een andere plek. Het was daarom geen verrassing dat ik op de middelbare school al wist dat ik wilde gaan ontwerpen. Na een versnelde studie aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam, heb ik veel ervaring opgedaan bij ontwerpers in het hogere segment.


Inmiddels heb ik zes jaar mogen werken voor onder andere het bureau Filiaal4, waar ik prachtige ontwerpen mocht maken voor een aantal Bekende Nederlanders. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers. 

In het kort:

Versneld afgestudeerd als interieuradviseur.

Hoog segment werkervaring

Mijn visie is heel simpel; De focus ligt op de klanten. Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat!

Als Interieur specialist genoemd op RTL4. Specialist interieurontwerp

Interieurontwerp en advies

Neem vrijblijvend contact op!

arrow_drop_up arrow_drop_down