Over ons

Onze visie is heel simpel. De focus ligt op de klanten. 

Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat

''Wij wisten niet goed hoe wij kleuren in onze nieuwbouwwoning moesten toepassen. Jessica heeft ons hierbij geholpen d.m.v. 3D tekeningen en kleurcodes. Wij zijn super enthousiast over de tekeningen en erg blij met de extra toevoeging van Jessica. Zij heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en wij kunnen haar zeker aanbevelen! Dank Jessica!'' - Kiki van de Nes
Interieurontwerper Alkmaar

Missie

Een smaakvol interieur maakt van een huis een thuis. Een inrichting waar je maar niet op uitgekeken raakt: ook als je een groot deel van je tijd tussen deze vier muren doorbrengt. Met al dat thuiszitten van de vorige maanden in ons achterhoofd, is dat geen overbodige luxe.

Als interieurontwerper geniet ik pas echt wanneer alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Of je nu houdt van bonte kleuren of juist neutrale tinten omarmd: er gebeurt iets bijzonders wanneer een interieur een eenheid vormt en compleet in harmonie met elkaar is. 


Wij zien een ruimte of een woning als een leeg canvas dat we kunnen invullen op de manier zoals wij willen en het beste bij de bewoners past. Wij houden van het puzzelen met materialen om een ontwerp tot leven te laten komen. Het is zo waardevol dat we anderen echt kan helpen met onze ontwerpen. De reacties wanneer ze de plannen voor het eerst zien, zijn dan ook onbeschrijfelijk.Interieurontwerp Alkmaar

Leer Jessica kennen!

5 feitjes die je (nog) niet van mij wist:

  • Ik ben bang voor vissen

  • Ik ben door RTL4 benoemd tot dé interieurspecialist van Noord-Holland

  • Ik ben allergisch voor kou; geen wonder dat de zomer mijn favoriete seizoen is! 

  • Een terrasje pakken of uit eten gaan, maakt mij heel gelukkig

  • Ik rijd het liefst met mooi meer op mijn motor van hot naar her


Een luisterend oor

In mijn communicatie ben ik heel open en transparant. Ik zal altijd toegeven wanneer ik iets niet mooi vind en ik geef mijn klanten het gevoel dat zij dat ook mogen doen. Interieur is zo persoonlijk en ik wil iets ontwerpen waar zij 100% achter staan.

Dit kan alleen wanneer er goed overlegd wordt. Ik kan mij goed inleven in de wensen van de klant. Ik luister graag, werk zelfstandig en een fijne omgang met mijn klanten staat voorop. Ik luister aandachtig naar de wensen van de klant en vraag wat ze wél mooi vinden. Dit gebruik ik om een interieur te ontwerpen dat echt bij ze past. 


Al 9 jaar interieurontwerper in het hogere segment 

Interieur is al van jongs af aan mijn grote passie. Mijn slaapkamer was het decor van mijn creatieve brein. Op zijn tijd werden de muren (weer) geverfd en kregen de meubels een andere plek. Het was daarom geen verrassing dat ik op de middelbare school al wist dat ik wilde gaan ontwerpen. Na een versnelde studie aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam, heb ik veel ervaring opgedaan bij ontwerpers in het hogere segment.


Inmiddels heb ik zes jaar mogen werken voor onder andere het bureau Filiaal4, waar ik prachtige ontwerpen mocht maken voor een aantal Bekende Nederlanders. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sindsdien werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers. 

''Wij kunnen Jessica van harte aanbevelen. Ze denkt goed met je mee en houdt tijdens het hele proces rekening met je ideeën en wensen.  Jessica komt met originele ontwerpen, waar wijzelf nooit aan gedacht hebben. Het is fijn om een paar keuzes te ontvangen i.p.v. de oneindige keuzes van het internet. Vanaf het moodboard, de presentatie en de stalen krijg je steeds meer gevoel bij je nieuwe woning. Tijdens het hele proces is Jessica goed bereikbaar en staat ze altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden'' - Joyce Paleari 
Heiloo binnenhuisarchitect

Leer Nienke kennen!

Hi allemaal!

M’n naam is Nienke, ik ben 20 jaar en ik kom uit Sint Pancras.

Ik heb de opleiding Interieuradviseur niveau 4 op het Hout- en Meubileringscollege in juni 2023 afgerond. Tijdens m’n studie heb ik 9 weken bij Jessica stage gelopen. Hier heb ik een leuke en interessante tijd gehad!

 

Uiteindelijk werd ik tijdens m’n stage gevraagd of ik Jessica wil versterken… hier was ik meteen enthousiast over. Na m’n studie meteen in dezelfde branche werken, hoe leuk is dat! Sinds 1 juli 2023 ben ik werkzaam bij Jessica en ga ik meedraaien met diverse projecten!

 

Mensen om mij heen beschrijven mij als een leergierig, bescheiden, perfectionistisch, soms wat eigenwijs, sportief en gezellig persoon. Als sport doe ik aan padellen, hier kan ik echt even alles vergeten en dan ben ik echt gefocust op het spel.

 

5 fun facts about me:

  • Ik hou ervan om dagjes weg te gaan

  • Vind het heerlijk om te wandelen over het strand

  • Ik word blij van borrelen en uiteten gaan in het zonnetje

  • Ik hou ervan om creatief bezig te zijn

  • Met spelletjes spelen krijg ik vaak de slappe lach

Neem vrijblijvend contact op!