Castricum

Een leuk stel had de perfecte plek in Castricum gevonden, alleen het huis bleek beneden veel te klein en erg verouderd. We hebben achter een aantal meter aangebouwd, daardoor kan je vaak ineens veel meer. We bedachten een goede en logische indeling, fijne materialen en kleuren en een doordacht lichtplan. De kleuren zijn in de basis heel licht en zacht. De keuken daarentegen mocht knallen en daarom hebben we voor volledig zwart gekozen. De roze eetkamerstoelen zorgt voor een leuke, vrolijke touch! Het stoere voor hem, het zachte voor haar!

''Yes we hebben een huis gekocht. Eerst plannen maken voor de verbouwing.
We weten al welke keuken we willen, maar hoe gaan we het verder naar onze smaak maken? Daar hebben we hulp bij nodig. Via de keukenwinkel zijn we bij Jessica uitgekomen. We hebben een moodbord gemaakt en Jessica is voor ons aan de slag gegaan. Tussentijds overleg gehad en vervolgens hebben we het eind resultaat gekregen. Wouw wat is het nu al mooi! We zitten nog volop in de verbouwing, maar hebben bijna alles wat Jessica geadviseerd heeft besteld. Zo benieuwd naar het eind resultaat.


Wij raden Jessica aan. Waarom? Omdat ze goed luistert naar wat je wilt. Ze altijd voor je klaar staat, als je vragen hebt voor dat de opdracht begint, tijdens de opdracht maar ook na de opdracht. Ze is echt betrokken bij het hele project. Het lichtplan waar we zelf nooit over nagedacht hadden. De 3D visualisatie (fimpje) super gaaf. Bekijken we regelmatig en laten we aan iedereen zien die het maar wil en als ze het niet willen 😉.
Kortom een echte aanrader.''
 Sabrina Stam