Woning Groningen

De woonkamer was niet helemaal meer naar wens van de bewoners. Alle muren waren wit en de kasten waren zij op uitgekeken. Ze wouden het anders, frisser, maar wisten niet hoe! Door een nieuwe indeling, nieuw meubilair en frisse lichte kleuren hebben deze woonkamer een upgrade gegeven. Door de bank een kwart slag gedraaid te hebben creƫer je veel meer ruimte. En de maatwerk kast zorgt ervoor dat de lange wand wordt onderbroken, een ideale plek voor een tof behang, die zorgt voor meer diepte!

Wat de bewoners zeggen:

''Wij raden Interieurontwerper Jessica Kuhne aan, omdat ze enthousiast is en in overleg een mooi ontwerp voor je maakt. 

Het contact verloopt soepel en snel. Wij zijn tevreden met het resultaat van onze samenwerking. Wat ik prettig vond was dat we nog een uitwerking van het plan van Jessica op papier kregen met daarbij een aantal staaltjes van de verf voor de wanden, de gordijnen en het behang. Dat geeft je toch iets meer een idee. Nu zijn we enthousiast gestart met het uitvoeren van het ontwerp, zodat onze huiskamer er net zo mooi uit gaat zien als in het ontwerp van Jessica. Groeten Rik en Ilse.''