Interieuradvies en ontwerp

About Jessica

Mijn visie is heel simpel. De focus ligt op de klanten. 

Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat

About Jessica

 Mijn visie is heel simpel. De focus ligt op de klanten. Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat!

Meer over Jessica
Interieurontwerper
''Pas als alle elementen vanuit eenzelfde visie ontworpen worden, kan het resultaat optimaal zijn.''


Mijn missie

Je kijkt niet voor niets op deze website, toch? Waarschijnlijk overweeg je om je huis een make-over te geven.

Een nieuwe indeling, frisse nieuwe kleuren of ander meubilair? 

Weet je niet goed wat je wilt aanpassen, welke kleuren je wilt of waar je moet beginnen? 

Of kom je er bijvoorbeeld niet uit met je partner?


Ik luister zorgvuldig, verken de ideeën en lever sterk gevormde ontwerpen. Voor het juiste vertrekpunt voor het concept beginnen we met een vrijblijvend gesprek om te kijken wat de behoeften zijn en het budget is. We bespreken de mogelijkheden, ideeën en doelstellingen. 


Ik kijk met een frisse blik naar jullie woning en geef advies naar jullie behoefte.
Dit kan in de vorm van een moodboard met kleuradvies, een meubeladvies, plattegrond met een nieuwe indeling. Jij bepaalt!

Mijn missie is om jullie woning naar een hoger niveau te tillen waar je nog jaren lang gelukkig van wordt.

Vandaag de tekeningen ontvangen! Super blij ermee! Ik heb mijn wensen doorgegeven en ze had,op afstand, een goed beeld gekregen van mijn woonkamer. Ik zie mijn wensen ook terug in de tekeningen en heb ook een geheel ander beeld van mijn woonkamer gekregen. Dank je wel Jessica! - Rita Madia

Laten we kennismaken!

Welkom, mijn naam is  Jessica Kuhne en creativiteit is mijn tweede naam! Ik ben geboren en getogen in Alkmaar en voorlopig niet van plan deze stad te verlaten. 

Van kleins af aan ben ik al bezig met interieur. Waarschijnlijk gooide meer mensen vroeger hun slaapkamer om, maar bij mij bleef het daar niet bij; de schilderskwast kwam ook vaak van pas!


Na de middelbare school doorliep ik de vakschool voor interieur; het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam met succes in versneld tempo. Het was voor mij geen typische school periode, mijn ideeën van interieur namen serieuze vormen aan, had  zin om naar de lessen te gaan (de meeste dan!) en was vervolgens 24/7 creatief bezig.


Uiteindelijk stond ik dus buiten, met de papieren en bakken met zin om aan de slag te gaan.... De markt in het hoog segment was niet al te makkelijk, kom maar eens binnen zonder de echte praktijkervaring. Zo verlegen als dat ik toen was heb ik vrijwillig stage gelopen bij bedrijven.


Hierna is het snel gegaan en kon ik aan de gang bij een gerenommeerd binnenhuisarchitectuurbureau en een exclusief sanitair ontwerper. Inmiddels heb ik hier 6 jaar ervaring op mogen doen en mijzelf ontwikkeld tot een ontwerper met een eigen handtekening.


Dankzij deze ervaring begrijp ik snel wat je zoekt en ontwerp in de stijl die bij jou past, maar altijd met een twist en van deze tijd!


In 2019 heb ik mijn droom gerealiseerd en ben mijn eigen bedrijf begonnen.! Vanuit niets begonnen op sociale media en inmiddels weten steeds meer mensen mij te vinden. Een lijst met projecten van opdrachtgevers waar ik nu al trots op ben, en dit is pas het begin!


In Mei heeft RTL4 mij benaderd om mee te doen aan programma Wooninspiraties. Een programma over wonen en leven voor iedere RTL kijker! Of je nu student, alleenstaand, een gezin met of zonder kinderen bent. Hierin ben ik genoemd  als interieur specialist van

Noord-Holland! Natuurlijk kan je ook bij mij terecht als je niet in Noord-Holland woont. 

 

Een interieurontwerper tilt een woning naar een hoger niveau. In mijn ontwerpen laat ik met name een totaalplaatje zien. Ik heb geen angst om te ontsnappen aan vaste beginselen en zal gericht zijn op de details waar je nog jaren van zal genieten! 

Een interieur is namelijk ook meer dan alleen een verzameling meubilair. Diverse losse elementen, maar ook indeling en architectuur zorgen ervoor dat een woning of kantoor voelt als een tweede huid.


Je kunt mij contacten voor een andere indeling van de woonkamer, een interieuradvies aan huis, inrichting-, kleur-, of verlichtingsadvies. Jij komt er niet uit? Ik help graag en snel! 

Kijk bij de tarieven lijst of je wens ertussen staat. Indien dit niet het geval is, stuur gerust een berichtje zodat we kunnen kijken of het mogelijk is!


Heb je interesse in een samenwerking? Super leuk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

In het kort:

Versneld afgestudeerd als interieuradviseur.

Hoog segment werkervaring

Mijn visie is heel simpel; De focus ligt op de klanten. Hierbij hoort een goede, snelle service met een mooi resultaat!

Als Interieur specialist genoemd op RTL4. interieur specialist

null

Neem vrijblijvend contact op!

Koekje erbij?
arrow_drop_up arrow_drop_down